Creditmap

Често задавани въпроси

Представяме ви някои от най-често срещаните въпроси, които нашите клиенти ни задават, във връзка с нашата дейност и техните кредити.

Защо да изберете нас, а не отидете директно в банката?

Доверявайки се на нашия екип, гарантирано ще получите най-добри условия, ще се чувствате сигурни през целия процес и ще спестите време! Само в рамките на 48 часа ние ще съберем оферти от всички банки. Поставяйки ги в конкурентна среда, Ви гарантираме, че ще получите най-добрата оферта спрямо вашия профил. След това поемаме изцяло комуникацията с избраната от Вас банка и ви съпровождаме до усвояването на кредита. И всичко това напълно безплатно!

За какви видове кредити можем да помогнем?

Нашият екип от опитни кредитни консултанти ще Ви съдейства при ипотечни, потребителски и фирмени кредити. Имаме богат опит във всяка една сфера на кредитирането.

Притеснява Ви структурата на сделката, спецификата на имота или документите за кандидатстване?

Още по време на първоначалната консултация наш експерт ще Ви помогне да структурирате сделката по възможно най-добрия за Вас начин. Ще вземем предвид всяка една специфика  и ще Ви договорим най-доброто решение! Вашият консултант ще бъде до Вас през целия процес и ще Ви съдейства с попълването на документи за избраната от Вас банка.

Колко струва нашата услуга?

Услугата ни е напълно безплатна за Вас, ние получаваме своето възнаграждение от банката, която Вие сте си избрал, без  значение коя е тя. Това по никакъв начин не оскъпява Вашия кредит!

Как и къде можете да се свържете с нас за консултация?

Може да използвате двете форми на нашия сайт, след което наш консултант ще се свърже с Вас. Също така може да заявите консултация и на посочения телефонен номер. Ние от CreditMap сме наясно с динамичния живот на работещите хора, затова предоставяме възможност за консултация и в извънработно време след предварителна уговорка, както и онлайн консултация по удобна за Вас платформа.

Регулирани ли са кредитните посредници?

Да, кредитните посредници са регулирани от местните и европейски регулатори. В България те следва да бъдат вписани в регистър на БНБ по чл. 51 от Закона за кредитите за недвижими имоти на потребители. Регулаторът следи да се придържат към етичните и професионални стандарти, за да бъдат защитени потребителите. CreditMap е регистриран с номер BCI000060 с наименованието на юридическото лице “Пи Ей Консултинг” ООД. Може да проверите това ТУК.

Нека да говорим

Имате нужда от консултация?

"*" показва задължителните полета

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.