Creditmap

AboutПотребителски кредити

Имате нужда от консултация за вашия потребителски кредит?

Притеснява ви лихвата на потребителските кредити?

Не разбирате напълно процедурите и условията?

Тук сте на правилното място

Creditmap е вашият доверен партньор

Трябва ви кредит за ремонт на дома, покупка на автомобил или други текущи нужди? Експертите от CreditMap са тук, за да ви помогнат. В рамките на до 48 часа ще съберем за вас индивидуални оферти от всички водещи банки, ще ги сравним и ще ви дадем информация на каква сума може да разчитате, спрямо вашия финансов профил и нужди. Ще ви преведем и ще бъдем до Вас през целия кредитен процес- от кандидатстване, до усвояване на средствата. Даваме гаранция, че като наши клиенти, ще получите най-добрите преференциални условия, в най-кратък срок. Нашата услуга е напълно безплатна за Вас! 

  • Нашата експертиза

С опит от над 18 години и значителна експертиза, нашите кредитни консултанти ще бъдат до вас и ще ви преведат през всяка стъпка от процеса, гарантирайки, че ще получите най-доброто финансиране, което отговаря на вашите нужди и специфика на сделката.

  • Усъвършенстван процес и бързина

Кажете сбогом на проблемите със самостоятелното проучване на банковите оферти и кандидатстване за кредит!В рамките на 48 часа, ще съберем за Вас оферти от водещите Банки в България,  ще ги анализираме със специален софтуер, ще ги обсъдим с вас и ще Ви съдействаме изцяло с процеса по избор на Банка, кандидатстване и одобрение.

  • Вашата цел е нашата мисия!

Основна цел на нашата услуга е, да подсигурим максимална сигурност на нашите клиенти през целия процес, до усвояването на кредита, а впоследствие да поемем и след продажбените процеси. Всеки кредит  има своите специфики, които са напълно ясни на нашите консултанти. Ще структурираме и презентираме Вашия кредит по най-добрия начин, съобразявайки кредитната политика на всяка една банка.

  • Без неясни условия и изненади по вашия кредит

Ще получим, анализираме, сравним и обсъдим с Вас предложенията от всички Банки и ще Ви помогнем да вземате информирано решение за финансирането, без да се притеснявате за неочаквани разходи.

  • Увеличени шансове за одобрение

Богатият ни опит и доброто познаване на възможностите за финансиране на пазара, увеличава значително шанса за одобрение на вашия кредит, при най-добрите условия.

*Понякога, определен казус може да бъде финансиран само при определени условия в част от банките на пазара. Ние знаем кои са те!

  • Вашият заем, вашите условия

Основен принцип на нашата услуга е да договорим възможно най - добрите условия за вас както и да ви насочим към най - подходящия кредитен продукт.

Усвояване на потребителски кредит

Стъпки при кандидатстване за потребителски кредит

Попълвате нашата форма на сайта, или правим консултация с вас, за да преценим каква би била максималната сума на кредита, в зависимост от вашите доходи и други кредити

Разглеждаме заедно най-оптималните оферти за потребителски кредит от водещи български банки

Помагаме ви в попълването и събирането на необходимите документи за потребителския кредит

Съблюдаваме целия процес до етапа одобрението на кредита и усвояването на парите

Кредитен калкулатор

"*" показва задължителните полета


от 2.2%Прогнозен лихвен процент
Hidden
Hidden
Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.
Нашите партньори

Работим с всички водещи банки в България