Creditmap

AboutФирмени кредити

Имате нужда от оборотни средства?

Планирате инвестиция?

Имате нужда от финансиране, без да имате конкретна цел?

Тук сте на правилното място

Creditmap е вашият доверен партньор

Ексертите на CreditMap имат богат опит в консултирането на кредити на фирми в сегмент "малък и среден бизнес". Ще предложим гъвкави решения, според индивидуалните нужди на бизнеса. С нашето професионално съдействие, ще вземете най-добро решение, въз основа на сравнителни оферти и анализ между всички възможности, предлагани на пазара. Ще ви преведем и ще бъдем до Вас през целия кредитен процес - от кандидатстване, до усвояване на средствата. Даваме гаранция, че като наши клиенти, ще получите най-добрите преференциални условия от Банките в България, според спецификата на сделката.

  • Нашата експертиза

С опит от над 18 години, нашите експерти са до вас, за да ви преведат през всяка стъпка от процеса и положат всички усилия, заедно да намерите финансирането, което отговаря на вашите индивидуални нужди и бизнес специфики.

  • Усъвършенстван процес

Нашият процес е усъвършенстван и предназначен да анализира индивидуалните нужди и спецификата на бизнеса, като ви насочи бързо към най-подходящото финансиране, спестявайки време, усилия и грешни решения.

 

  • Без скрити такси

Без неприятни изненади! Ще получим, анализираме и сравним предложенията от всички Банки и ще Ви помогнм да вземате информирано решение за финансирането, без да се притеснявате за неочаквани разходи.

  • Предвидим процес

Въпреки, че не можем да гарантираме одобрение на финансирането, ние увеличаваме шансовете Ви значително, като предварително консултираме финансирането с най-подходящите кредитори, според спецификата на Вашето финансиране.

  • Вашият кредит, вашите нужди!

Нашите експерти са посветени на осигуряването на финансиране с условия, които съответстват на вашите цели и възможности.

Различните видове фирмени кредити

Специализирани фирмени кредити

*За стартиращи предприятия, обикновено се изисква гаранция от друга фирма с установена бизнес история, която отговаря на банковите стандарти. 

Инвестиционни и оборотни кредити

Инвестиционните кредити са дългосрочни и се използват за финансиране на различни инвестиционни проекти, като закупуване на оборудване, сгради и превозни средства. Оборотните кредити са краткосрочни и се предоставят за увеличаване на капитала и разширяване на дейността на предприятията.

Финансиране и гаранции

Банките предоставят финансиране с гаранции от Европейския Инвестиционен Фонд и Национален Гаранционен Фонд, подпомагащи предприятия чрез различни програми като ИнновФин, КОСМЕ и Инициатива за МСП. 

Кредити за малки и средни предприятия

Малките и средни предприятия могат да се възползват от разнообразни кредитни продукти, предназначени за фирми и лица със свободни професии, които са надлежно регистрирани. Тези кредити могат да бъдат обезпечени или необезпечени, като обезпеченията често включват недвижими имоти и залог на активи.

Лични и професионални кредити

Собствениците на фирми могат да кандидатстват за кредити за лични нужди, като образование и покупка на техника, с доходи от фирмата. Медицинските лица, като лекари и стоматолози, също имат достъп до специализирани инвестиционни кредити и овърдрафти на база приходи от НЗОК.

Енергийна ефективност и устойчивост

Малките и средни предприятия могат да се възползват от финансова подкрепа за проекти, свързани с енергийна ефективност и устойчивост, като получават финансиране по гаранционни споразумения и оперативни програми на ЕС.

Какво предлагаме

Ние от Creditmap предлагаме професионална консултация и подкрепа при избора на най-подходящия кредитен продукт, според индивидуалните нужди и условия на всяка фирма или свободна професия.

Получете безплатна консултация

"*" показва задължителните полета

Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.
Нашите партньори

Работим с всички водещи банки в България