Creditmap

AboutИпотечни кредити

Покупка на недвижим имот?

Имате жилищен кредит и искате да подобрите условията му?

Имате имот и искате да получите определена сума, срещу ипотека?

Тук сте на правилното място

Creditmap е вашият доверен партньор

Нашите консултанти имат дългогодишен опит в консултациите за ипотечни кредити. С нашето професионално съдействие ще вземете най-доброто решение, въз основа на сравнителни оферти от най-атрактивните варианти, предлагани на пазара. Ние ще Ви преведем безпроблемно през процесите на подготовка, структуриране и  усвояване на желания от вас кредит. Гарантираме, че като наши клиенти ще получите най - добрите индивидуални условия, от водещите банки в България.

  • Експертиза

С опит от над 18 години и значителна експертиза, нашите кредитни консултанти ще бъдат до Вас и ще ви преведат през всяка стъпка от процеса, гарантирайки, че ще получите най-доброто финансиране, което отговаря на вашите нужди и специфика на сделката.

  • Усъвършенстван процес и бързина

Кажете сбогом на проблемите със самостоятелното проучване на банковите оферти и кандидатстване за кредит!
В рамките на 48 часа, ще съберем за Вас оферти от водещите Банки в България,  ще ги анализираме със специален софтуер, ще ги обсъдим с вас и ще Ви съдействаме изцяло с процеса по избор на Банка, кандидатстване и одобрение.

  • Вашата цел е нашата мисия! 

Максимална сигурност за нашите клиенти! - Основна цел на нашата услуга е, да подсигурим максимална сигурност на нашите клиенти през целия процес, до усвояването на кредита, а впоследствие да поемем и след продажбените процеси. Всеки кредит  има своите специфики, които са напълно ясни на нашите консултанти. Ще структурираме и презентираме Вашия кредит по най-добрия начин, съобразявайки кредитната политика на всяка една банка. 

  • Без неясни условия и изненади по вашия кредит

 Ще получим, анализираме, сравним и обсъдим с Вас предложенията от всички Банки и ще Ви помогнем да вземате информирано решение за финансирането, без да се притеснявате за неочаквани разходи.

  • Увеличени шансове за одобрение

Богатият ни опит и доброто познаване на възможностите за финансиране на пазара, увеличава значително шанса за одобрение на вашия кредит, при най-добрите условия.

*Понякога, определен казус може да бъде финансиран само при определени условия в част от банките на пазара. Ние знаем кои са те!

  • Вашият заем, вашите условия

Основен принцип на нашата услуга е да договорим възможно най - добрите условия за вас както и да ви насочим към най - подходящия кредитен продукт.

Усвояването на кредит за жилище е съществено решение, но не е нужно да е трудно

Етапи при кандидатстване и одобрение за жилищен кредит

Подробно ще обсъдим Вашия бюджет и всички подробности, за да Ви дадем оценка за максималния размер на средствата, които може да изтеглите.

Запознаваме ви подробно с всички документи, които са Ви необходими от началото до края на процеса

В рамките на 48 часа ще съберем индивидуални оферти за Вас от всички водещи банки в страната.

Ще ги сравним със спеицализиран софтуер и ще Ви презентираме всяка една от офертите, а Вие ще направите своя информиран избор.

Ше окажем пълно съдействие с попълването и окомплектоването на необходимите за кандидатстване документи.

Ако имате избран имот ще проверим за прогнозна стойност от оценител, ако сумата е достатъчна, ще съдействаме с изготвянето на пазарната оценка.

Ше поемем изцяло комуникацията с избраната от Вас банка, брокерът по Вашата сделка и нотариуса, при който ще се изповядва сделката.

Ще ви изпратим предварително догоовра за кредит и ще ви преведем през неговите клаузи. След това ще съдействаме с организацията сделката и усвояването на кредита.

Кредитен калкулатор

"*" показва задължителните полета


от 2.2% Прогнозен лихвен процент
Hidden
Hidden
Това поле е за целите на валидирането и трябва да остане непроменено.
Нашите партньори

Работим с всички водещи банки в България